Häst Boende Uppställning

Öppettider:

Mån - Fre      7.00 - 18.00

Lördag        10.00 - 17.00

Söndag       10.00 - 17.00


Andra tider enligt ök kan förekomma

Lokaluthyrning


Det finns många olika möjligheter fill att hyra plats för att förvara det mesta tänkbara såsom möbler garageprylar Mc bilar husvagnar m.m.

Det finns betong/trä/stengolv samt i markplan eller i övervåning.

Vinterförvaring och underhållsladdning av batterier tillhandahålls i uppvärmda lokaler.

Magasinering av bohag går utmärkt och vi kan ordna med både små och stora utrymmen.  Det är för närvarande ett 30 tal uppställningsplatser upptagna men hör av dig så snart som möjligt för att boka en plats inför nästa säsong.

Boende


För närvarande bygger vi ut för mer boende som skall vara klart under 2020.

Vi erbjuder B&B i vår timmerstuga med 1 rum och kök. Det är enkel standard med elplattor för matlagning samt mikro och kylfrysskåp.

Dusch samt toa.

Uppvärmningen består av elelement.  


Det finns även ett B&B-rum med 3 bäddar utan matlagningsmöjligheter där ni beställer frukost och mat och får det levererat till rummet efter överenskommelse.

Kylskåp,kaffebryggare samt mikro finns.

Uppvärmningen består av elelement.

Gemensam TC på gården.


Hästgård


Det finns 5 boxplatser samt enbart lösdrift med egen hage om så önskas. Vi erbjuder en uppstallning i lugn och säker miljö långt från stora vägar.

Våra värderingar:

På Lövhagen Gård, vill vi ge dig den kvalité på service för din häst som du önskar vid beställningen. Vi står naturligtvis öppna för era önskemål om förändringar under tiden för uppstallningen. Du kan vara säker på att vi gör allt för att nå hela vägen fram till vad du beställt.


Teamwork:

Vi arbetar nära dig och dina uppsatta mål och ser fram emot nya utmaningar.


Kundrelationer:

Vår högsta prioritet på Lövhagen Gård,  är att göra allt för att din häst ska må bra hos oss. Du som kund hos oss är väldigt viktig och vi kommer att gör det där extra för att ni skall bli nöjda. Vi är stolta över att få serva dig och din häst, och vi kommer att arbeta hårt för att göra vårt bästa för att nå målen för din häst.

Verkstad


Då det inte är möjligt att utföra reparationer på uppställningsplatserna så finns det möjlighet att hyra separat GDS-verkstad på gården.Tunga lyft


Andra tjänster vi utför:


Transport av tunga objekt.


Tunga lyft i trappor utav t.ex tvättmaskiner vapenskåp m.m. upp till ca 140-160kg.


  • 2 - 4 personer vid behov
  • Trappkärra med batteridrift
  • Transportbil
  • Bilsläp heltäckt höghöjds med ramp


Vi utför även fackmannamässig leverans samt installation av vitvaror samt transport av gamla maskinen till återbruket.


Vårt upptagsområde är upp till 6 mil kring enköping.
Magasinering


På det fd: sädesmagasinet som är  torrt och bra där finns möjlighet att magasinera bohag det är en trappa upp så allt för tunga saker bör nog inte ställa där men det kan vi säkert få plats med på något annat lämpligt ställe.

Lokaluthyrning

För säkerhet skull: Vid samtliga förvaringar gäller att man lämnar samt hämtar med en person från gården närvarande så man kan säkerställa att alla saker hamnar hos rätt person. Så ring i god tid och avtala en tid. All egendom försäkras av ägaren till objektet vi håller lokalerna försäkrade. Vi frånsäger oss alla ersättningskrav eller skadestånd från ägare eller tredje person då vi inte utför besiktning av era saker.


Vi håller koll: Vi har löpande översyn av alla objekt för att upptäcka om däck behöver pumpas eller annat läckage uppstår.


Transport: I mån av tid hjälper vi naturligtvis till med att köra dig dit du vill efter leverans eller vid hämtning. Ett pris får du vid förfrågan tillsammans med kontraktskrivning, vår mejlkontakt gäller som kontrakt.


Övervakning: Vi har kameraövervakning både i lokalerna samt utomhus på gården. Dessutom har boende runtomkring uppsyn efter fordon eller personer som inte normalt vistas kring gården.


Alla besök måste föranmälas:  För att ha möjlighet att planera träffar med inhyrare och andra besökare utan att störas av oanmälda besök skall alla besök föranmälas i god tid till oss via e-post: stefan.svalking@gmail.com

Inga tider bokas via telefon detta p.g.a. missuppfattnigar skall undvikas.

Copyright © All Rights Reserved Lövhagen Gård Vallby 1 755 98  Enköping Mobil: 076-0181420 E-post stefan.svalking@gmail.com